Jumala on vaarallinen huume

Suomessa joutuu käräjille, jos siteeraa julkisesti Raamattua.

Kun tikulla kaivaa lakia kiihottamista kansanryhmää vastaan, sanan- ja uskonnonvapaus jää vessapaperin arvoiseksi lain kirjaukseksi. Kansanedustaja Päivi Räsästä grillataan jälleen siksi, että hän uskoo Raamattuun. Räsänen kirjoitti homoudesta sen, minkä Raamattu siitä kirjaimellisesti sanoo. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen käynnisti esitutkinnan. Tekstit on tempaistu esille 15 vuoden takaa.

Syyttäjä voisi yhtä hyvin viedä käräjille kansanedustaja Pirkka-Pekka Peteliuksen. Onhan hän pilkannut sketseissään saamelaisia nunnukka-vitseillään. Toiviainen jättää Peteliuksen rauhaan, koska silloin hän itsekin tajuaisi joutuvansa naurunalaiseksi.
Apulaisoikeusasiamies on saanut päähänsä, että joulujuhlan järjestäminen kirkossa loukkaa oppilaan uskonnonvapautta. Kirkko on paha paikka. Vanhemmilta pitää saada todistus, jos koulu uhkaa viedä oppilaan joulukirkkoon. Vihreät vaativat, että luonnontuote kannabiksen käytöstä ei pitäisi rangaista. Uskonnot ovat vaarallisempaa huumetta kuin kannabis, oopiumia kansalle, kuten kommunismin perustaja Karl Marx julisti.

Keskiolut vapautettiin Suomessa vuonna 1969. Nyt on aika vapauttaa huumeet ja asettaa vastuuseen Raamattuun uskovat hihhulit. Sallikoot oikeuslaitos luterilaisen kirkon liberaalin siiven. Korotettakoon vitsiniekka Teemu Laajasalo arkkipiispaksi ja suvaitsevaisuuden ylipapiksi. Laajasalo suvaitsee itselleen jopa kirjanpitorikoksen. Hänestä kansa tykkää ja etenkin ne, jotka eivät käy kirkossa.

Joulukirkon ja Suvivirren puolustajat ovat vähissä. Kristityt menettävät mielipiteidensä vuoksi työpaikkoja. Ateistinen politiikka vaatii oikeuksia paperittomille, suosii vieraita uskontoja ja maallistuvaa kirkkoa. Aatekristityt ovat syrjäytymisvaarassa.
Suomessa valtaa pitää kaksi suurta uskontoa: Suvaitsevaiset ja tiedeuskovaiset. Jumalaan saa uskoa sitten, kun kokemustietoa halveksivat tieteentekijät antavat luvan ja ratkaisevat laboratorioissaan elämän salaisuuden ja maailman perimmäiset arvoitukset. Siihen asti Jumala on salassa pidettävä yksityisasia. Suojeltakoon muita kansanryhmiä loukkauksilta, mutta kivitettäköön Jumalaan uskovia ja revittäköön julkisilta paikoilta ateistien tunteita loukkaavat ristit.

 

KORJAUS 18.11.2019 klo 9.15: Korjattu keskioluen vapautuksen vuosiluku.