Kaisa Kantele osaa tehdä elektroonista musiikkia

Missä synnyit?
Joutsenon keskussairaalassa.

Ikä?
32v.

Koulutustaustasi?
Yhteiskuntatieteiden maisteri (sosiaalityöntekijä) ja nuoriso-ja vapaa-ajan ohjaaja.

Ammattisi siviilissä?
Sosiaalityöntekijä

Millainen perhe sinulla on / keitä perheeseesi kuuluu?
Perheeseeni kuuluu koululainen, puoliso ja vähän arka mutta hellyydenkipeä koira.

Missä ja miten asut? Ja miksi asut juuri siellä?
Kerrostalossa parin kilometrin päässä keskustasta, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Asun juuri täällä koska pärjään pyörällä ja bussilla ja tarpeelliset palvelut on kaikki lähellä.

Miten vietät vapaa-aikaasi (harrastukset)?
Lenkkeilen metsässä koiran kanssa, retkeilen perheen kanssa, luen ja lauleskelen.

Mitä TV-ohjelmia seuraat?
Hyvin vähän ehdin seurata tv-sarjoja, mutta välillä pohjoismaisia rikossarjoja ja satunnaisesti Sohvaperunoita. Sohviksia siksi että siitä tulee hyvä mieli eikä ikinä paha.

Millaista musiikkia kuuntelet?
Hyvin monenlaista, paljon kotimaista musiikkia. Tällä hetkellä soi Pekko Käppi, Maija Kauhanen ja Vesta.

Minkä biisin vetäisisit karaokessa? Miksi?
Jonna Tervomaan Rakkauden haudalla –biisin, koska se on helppo laulaa.

Mitä lukemaasi kirjaa suosittelisit muille ja miksi?
Toni Morrisonin Paratiisia, koska se on hurja kuvaus yhteisöistä ja naisista ja naisten asemasta.

Missä näet itsesi 10 vuoden kuluttua?
Ihailemassa puhdasta Kallavettä jonka siluettia eivät uudet tehtaanpiiput ole muuttaneet.

Millainen ruoanlaittaja olet?
Heikkolahjainen. Osaan tehdä pinaattikeittoa ja makaronilaatikkoa. Meillä puolisolla on ruokahuoltovastuu.

Milloin itkit viimeksi? Miksi?
Itken usein, ainakin kerran viikossa. Ei siihen erityistä syytä aina tarvita.

Onko sinulla lemmikkejä? Jos on, mitä?
Labradorinnoutaja Coco.

Minne teit viimeisimmän lomamatkasi? Miksi matkustit juuri sinne?
Turkuun talvilomalla, koska se on hieno kaupunki. Käveltiin Aurajoen varrella ja tutkittiin Turun linnan vankityrmää.

KuPS vai KalPa? Miksi?
Kuopio Roller Derby, koska niillä on älyttömän hyvä meininki.

Paras paikka Kuopiossa? Miksi?
Puijo hienon, monimuotoisen luontonsa ja lenkkipolkujensa tähden.

Yllättävin puolesi? / Tätä et tiennyt minusta?
Teen hyvää elektronista musiikkia Garage Band –ohjelmalla, vaikka en oikeastaan osaa soittaa mitään.

Kuka

• Kaisa Kantele