Kultaa jo toisen kerran peräkkäin – Kuopion Kaupunkilehti palkittiin jälleen Suomen parhaana

Kaupunkilehden väki juhli torstai-iltana Tampereella parhaan lehden palkintoa. Kuvassa liiketoimintajohtaja Mika Väisänen, toimittaja Laura Ruuskanen (takana keskellä), aluemyyntipäällikkö Marko Hämäläinen, vapaa toimittaja Ismo Vornanen, toimittaja Inka Matilainen (keskellä edessä) ja päätoimittaja Aija Pirinen. Kuvasta puuttuu osa myyntiporukkaa, kuten Kaupunkilehden yksikössä työskentelevät Marjo Ruokolainen ja Ville Pihlajamäki.

Kymmenen parhaan lehden joukkoon nousi myös sisarlehti Viikkosavo.

Kuopion Kaupunkilehti on jälleen palkittu Suomen parhaana kaupunkilehtenä Sanomalehtien liiton järjestämässä kaupunkilehtikilpailussa. Palkinto luovutettiin lehden edustajille Tampereen Suurilla Lehtipäivillä Sokos Hotel Ilveksessä torstai-iltana. Raadin palkintoperusteluissa todetaan, että Kuopion Kaupunkilehti lunastaa lupauksensa olla ”se rohkeampi”. Palkintoperusteluissa lehden todetaan olevan monipuolinen ja sillä olevan selkeästi oma luonteensa.

Toiseksi kisassa sijoittui Uusi Rovaniemi ja kolmanneksi Epari. Tänä vuonna kymmenen parhaan lehden joukkoon nousi myös Kaupunkilehden sisarlehti Viikkosavo.

Kaupunkilehtikilpailun raatiin kuului tänä vuonna Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoita ohjaajanaan päätoimittaja Timo Närä sekä päätoimittajat Sami Rahkonen ja Mari Pajari.

Kaupunkilehden ja Viikkosavon päätoimittaja Aija Pirinen palkittiin samassa tilaisuudessa Kaupunkilehtien päätoimittajayhdistyksen Vuoden päätoimittaja -palkinnolla.

– Meillä on upea porukka tekemässä Kuopion Kaupunkilehteä ja Viikkosavoa. Niin toimitus kuin myyntitiimi tekevät lehteä intohimolla, ammattitaidolla ja aina pieni pilke silmäkulmassa. Lehtiä on tekemässä todella energinen sakki ja se näkyy lopputuloksessa. Iso kiitos kuuluu paitsi kaikille lehden tekijöille, myös lukijoille ja ilmoittajillemme, jotka mahdollistavat lehden olemassaolon, päätoimittaja Aija Pirinen kiittelee.

Toimittajat Laura Ruuskanen ja Inka Matilainen sekä päätoimittaja Aija Pirinen olivat ilahtuneita voitosta. Kuva: Miikka Varila

Aluemyyntipäällikkö Marko Hämäläisellä ja liiketoimintajohtaja Mika Väisäsellä oli niinikään hymyt herkässä. Kuva: Miikka Varila