Kuopion Kaupunkilehti ilmestyy huomenna uudistuneena

Myös Kaupunkilehden kansisivu muuttuu.

Kuopion Kaupunkilehti ilmestyy huomenna perjantaina uuden näköisenä. Kaupunkilehti ja sisarlehti Viikosavo siirtyivät viime perjantaina uuteen toimitusjärjestelmään, minkä yhteydessä molempien lehtien graafinen ulkoasu uudistuu. Ensimmäinen uuden näköinen Viikkosavo ilmestyi tämän viikon keskiviikkona.

Kaupunkilehden ilmoituspaikat pysyvät pääosin ennallaan, mutta lehden ilme poikkeaa selvästi tähänastisesta.

-Edellinen yhtä iso ulkoasu-uudistus tapahtui vuonna 2010, jolloin Kaupunkilehti siirtyi tabloid-formaattiin. Nyt uudistuva lehti on aiempaa raikkaampi ja värikkäämpi, päätoimittaja Aija Pirinen kertoo.

Ulkoasu-uudistus ei vaikuta Kaupunkilehden ja Viikkosavon journalistiseen linjaan, mutta terävöittää lehtien eroa entisestään.

-Kaupunkilehti jatkaa tutulla räväkällä ja rohkealla tyylillä. Tarjoamme lukijoille viikoittain mielenkiintoisia puheenaiheita ja jatkossa myös aiempaa enemmän koskettavia henkikilöhaastatteluja ja mielenkiintoisia reportaaseja. Viikkosavo kertoo puolestaan tuttuun tapaan Kuopion tärkeimmät paikallisuutiset ja alueen tapahtumatiedot. Tapahtumasisältöä painotamme Viikkosavossa jatkossa entisestään, Pirinen kertoo.