Lähetä kuva eläinystävästäsi – voit voittaa palkinnon

Kuva: Inka Matilainen

Onko kotonasi suloinen karvaturrukka tai kenties erikoinen matelija? Hyppiikö sohvalle pupu vai lenteleekö olohuoneen poikki papukaija? Lähetä kuva lemmikistäsi Kuopion Kaupunkilehden Eläinystävät-palstalle ja voit voittaa lahjakortin tai tuotepalkinnon.

Kuopion Kaupunkilehti julkaisee säännöllisesti Eläinystävät-palstaa, jossa esitellään lukijoiden lemmikkejä. Kaikkien palstalla julkaistujen kuvien kesken arvotaan kerran kuussa lahjakortti tai tuotepalkinto Pallokadulla sijaitsevaan Pieneen Eläinkauppaan.

Ohjeet kuvan lähettämiseen: Laita kuvan mukaan yhteystietosi ja kuvaus lemmikistäsi (myös nimi ja ikä) osoitteeseen: toimitus.kaupunkilehdet@media.fi

Täältä voit katsoa viime numeron jouluaiheisia eläinkuvia. Kuvat löytyvät sivuilta 10-11.