Martyna Leskinen ei luo viittä vuotta pidempiä suunnitelmia

Missä synnyit?
Synnyin Puolassa, Prurszkow kaupungissa. Syntymäni jälkeen muutin perheni kanssa Varsovaan ja asuin siellä kymmenen vuotta ennen kuin muutin Kuopioon.

Ikä?
18

Koulutustaustasi?
Kävin lukion ja tällä hetkellä olen opiskelemassa omatoimisesti avoimessa yliopistossa päästäkseen (toivottavasti) ensi syksynä opiskelemaan.

Ammattisi siviilissä?

Millainen perhe sinulla on / keitä perheeseesi kuuluu?
Olen perheen ainut lapsi. Äitini on puolalainen ja isäni on suomalainen.

Missä ja miten asut? Ja miksi asut juuri siellä?
Tällä hetkellä asun kotona, pääsääntöisesti opintojen takia. Toivon muuttavani pois, kun taloudellinen tilanteeni on parempi.

Miten vietät vapaa-aikaasi (harrastukset)?
Vapaalla-ajalla tykkään tavata uusia ihmisiä ja keskustella. Vietän myös paljon aikaa kirjojen ja sarjojen äärellä. Tykkään myös lenkkeillä ja kesäisin siihen voi mennä multa jopa viisi tuntia päivässä.

Mitä TV-ohjelmia seuraat?
Tällä hetkellä seuraan Game of Thrones sarjaa. Tyypillisesti en seuraa mitään kovin pitkään ja valitsen uutta katsottavaa kiinnostuksen mukaan-murha dokumenteista trilleihin ja draamoihin.

Millaista musiikkia kuuntelet?
Nykyisin eniten ranskalaista poppia, swingia ja jonkun verran vanhempaa rock’n rolia.

Minkä biisin vetäisisit karaokessa? Miksi?
Elvisin Can’t Help Falling in Love with You nostalgian takia.

Mitä lukemaasi kirjaa suosittelisit muille ja miksi?
Albert Camusin Rutto. Klassikko, minkä suosittelisin jokaiselle. Kirja antaa uuden näkemyksen siitä, kui kriisi vaikuttaa ihmiseen. Camusin tapa kuvailla asioita on todella omaperäinen.

Missä näet itsesi 10 vuoden kuluttua?
Kymmenen vuoden päästä toivottavasti olen viettämässä taloudellisesti suotuisaa ja onnellista elämää. En yleensä luo viittä vuotta pitempiä suunnitelmia niin en osaa vastata muuta.

Millainen ruoanlaittaja olet?
Uskon, että aika tavallinen. Tykkään kokeilla uusia reseptejä. Kotona ollaan totuttu laittamaan puolalaista ruokaa niin en ole kovin suuri perinteisen suomalaiskeittiön fani.

Milloin itkit viimeksi? Miksi?
Haha. Jotenkin tuntuu henkilökohtaiselta kysymykseltä, sillä en tykkää itkeä. Taisin itkeä ilman kummempaa syytä, mikä todennäköisesti johtui stressistä.

Onko sinulla lemmikkejä? Jos on, mitä?
Meidän perheellä on yksi koira. Ennen sen hankkimista meillä oli vielä yksi koira ja yksi pupu.

Minne teit viimeisimmän lomamatkasi? Miksi matkustit juuri sinne?
Viimeisimmän lomamatkaani tein Helsinkiin. Kävin kaverin kanssa yhdessä conissa. Suunnittelen kuitenkin lähteväni lähiaikoina ulkomaille, vaikka lomakohdetta en vielä valinnut.

KuPS vai KalPa? Miksi?
KuPS, koska urheilulajina tykkään enemmän jalkapallosta.

Paras paikka Kuopiossa? Miksi?
En osaa sanoa. Kesäisin on parasta on kävellä pitkin katuja ja rantaa, mutta kenties Sokoksen Coffee House, koska sieltä näkee koko torin.

Yllättävin puolesi? / Tätä et tiennyt minusta?
Tyypillisesti olen hyvin extroverttinen, energinen ja uskaltavainen. Moni ei ehkä huomaa, että valintojeni takana on tyypillisesti jokin perusteltu syy. Useimmiten sen takia minun on helppoa ryhtyä tekemään asioita, varsinkin, kun olen hyväksynyt mahdolliset seuraukset. Tietenkin sen ohella kulkee tietynlainen itsepäisyys.

Kuka

  • Martyna Leskinen
  • Ikä: 18
  • Puolue: Kansalaispuolue
  • Ammatti: opiskelija