Nyt peesataan Halla-ahoa

Kun Oulun raiskausaalto nousi valtakunnalliseksi puheenaiheeksi, huolestuivat puolueet persujen kannatuksesta enemmän kuin itse asiasta. Onhan vaalikevät tulossa. Torjuakseen uhkan, laukoi sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) kerrankin julkisuudessa selvästi: ”Kotouttaminen ei ole onnistunut. Kiintiöpakolaiset pitäisi ottaa suoraan pakolaisleireiltä. Hallitsematon maahanmuutto pitäisi estää.” Mykkänenkin matkii Jussi Halla-ahoa (ps.). Muuten vaaleissa käy huonosti.

Demarien Sanna Marin vaatii puolestaan lapsekkaan sinisilmäisesti poliisien lisäämistä. Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) jauhaa tyhjiä korulauseita Hesarissa, että kotouttamisessa pitäisi kiinnittää huomiota suomalaisiin perusarvoihin. Molemmat kiertävät ongelman kosiskelemalla äänestäjiä.
Selvästi myös Yle ja Helsingin Sanomat ovat lakanneet näkemästä unia suvaitsevaisesta paratiisisaaresta. Ruotsissa on vuosikymmenten näyttö, miten onnettomia tuloksia kotouttaminen on saanut aikaan kouluttamattomissa ja kielitaidottomissa henkilöissä, joille on lapsena tuikattu islamilainen rokotus länsimaisia arvoja vastaan. Sininen puolue ampuu kovilla kiimaisessa vaaliaggressiossa. Lasten raiskaajat pitää palauttaa lähtömaihinsa, vaikka siellä ei ole yhtä kivaa kuin Suomessa. Ministeri Antti Häkkänen (kok.) panisi jäitä hattuun. Hänen mielestään on kohtuutonta palauttaa lapsiraiskaajia vaaralliseen maahan. Olkoot siis turvassa Suomessa.

Kun turvapaikkaa hakevat nuoret miehet järkyttävät sinisilmäistä yhteiskuntaamme, mediakin rohkaistuu. Nyt uutisissa puhutaan jo ulkomaalaistaustaisista rikollisista. Näemmekö vielä sen päivän, että media analysoi, voisiko tietyllä kulttuurilla ja uskonnolla olla ylivoimaisia sopeutumisvaikeuksia länsimaissa. Toisaalta varovaisuudelle on perusteensa. Maassamme on huomattava määrä peräkammarien poikia, jotka odottavat vain hetkeä päästäkseen tappelemaan maahanmuuttajien kanssa. Heille kaikki ulkomaalaiset ovat potentiaalisia vihollisia.

Peräkammariosaston uhkasta huolimatta on syytä ottaa vakavasti, että Lähi-idän maissa vallitsee islaminuskoon perustuva patriarkaalinen kulttuuri. Naisilla on arabimaissa oikeuksia yhtä paljon kuin kotielämillä. Napa paljaana ja kaula-aukosta pursuava rintavarustus on noissa kulttuureissa juuri sitä, minkä Sysmän rehtori erehtyi sanomaan ääneen.