Oletko muuttanut muualta Kuopioon? – Ilmoittaudu mukaan Kaupunkilehden uuteen juttusarjaan

Kaupunkilehti haluaa selvittää, mitkä seikat motivoivat ihmisiä muuttamaan Kuopioon. Oletko sinä muuttanut Kuopioon - ilmoittaudu mukaan juttusarjaan!

Kuopion Kaupunkilehdessä alkaa syksyllä 2017 uusi ”Muualta Kuopioon” -juttusarja, jossa Kuopioon muuttaneet ihmiset kertovat, miksi päättivät muuttaa juuri Kuopioon. Sarjassa voi esittäytyä kuka tahansa, joka on muuttanut Kuopioon. Muutto on voinut tapahtua hiljakkoin, tai kauan sitten.

Sarjassa halutaan selvittää, mitkä syyt motivoivat ihmisiä muuttamaan Kuopioon ja miten tänne muuttaneet kokevat kotikaupunkinsa. Lisäksi sarjassa esitellään lyhyesti Kuopioon muuttaneita ihmisiä ja heidän taustojaan.

Haluatko sinä kertoa tarinasi ja sen, mikä on saanut sinut muuttamaan Kuopioon? Ilmoita itsesi mukaan joko Kaupunkilehden verkkosivujen ”Lähetä juttuvinkki” -painikkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia toimitus.kaupunkilehdet@media.fi.