Punavihreä kielivirus leviää

Suomi on muuttumassa sukupuolettomaksi maaksi.

Maahamme on levinnyt suusta suuhun tarttuva epidemia, punavihreäkielivirus. Virus on edennyt kokoomuksen ja keskustan konservatiivisiin linnoituksiin. Ne ovat sortumaisillaan. Parantavaa lääkettä ei ole keksitty. Perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit ovat toistaiseksi välttyneet tartunnalta. Hallituspuolue keskusta kuuluu riskiryhmään. Puolue on illasta toiseen intiimissä kosketuksissa taudinkantajiin.

Punavihreän kieliviruksen nopeasta leviämisestä saamme lukea päivittäin mediasta. Sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen (vas.) lupaa, että lakitekstit muuttuvat sukupuolineutraaleiksi. Perhevapaauudistuksessa ei ole enää isiä eikä äitejä. Tulevaisuudessa puhutaan synnyttäjistä, raskaana olevista ja vanhemmista. Avioliittoa ei tule nimittää miehen ja naisen liitoksi.
Avioliitto on sukupuolineutraali instituutio. Jos kokoomus olisi hallituksessa, avioliitto määriteltäisiin kahden ihmisen kauppaliikkeeksi. Punavihreässä hallituksessa avioliittoa pidetään virastona. Avioliiton solmineita kuuluu puhutella partnereiksi tai asiakkaiksi.

Suomessa on menneillään ennennäkemättömät sukupuolista syrjintää ehkäisevät talkoot. Miehen näköistä henkilöä ei kohta saa sanoa mieheksi vaan miesoletetuksi. Naista muistuttavaa olentoa on nimitettävä naisoletetuksi. Passissa pitää olla vaihtoehtoja sukupuolien oletuksille. Koulupolitiikka kieltää tyttöjen ja poikien olemassaolon.

Hallitukselle on haasteita. Miten rakennetaan sukupuolineutraali-identiteetti liinalla kasvonsa peittävälle musliminaisoletetulle? Sukupuolineutraali Suomi edellyttää wc- ja pukuhuoneuudistusta. Valtakunnan julkiset vessat ja uimahallit on saneerattava. Pian koko kansa pissii yhteisissä avokäymälöissä.

Hallitukselle riittää pohdittavaa. Miesten ja naisten lehdet sekä naisten ja miesten vaateosastot on kiellettävä. Onko reilua karsinoida naiset ja miehet eri urheilusarjoihinkaan? Olisiko tasa-arvoista järjestää sukupuolikorjauksen tehneille omat olympialaisensa?
Suomen naiset saivat ensimmäisenä Euroopassa äänioikeuden. Nyt kielestä poistuvat vauhdilla palomies, puhemies ja lentoemäntä -tyyppiset syrjivät ilmaisut. Suomi on maailman toiseksi tasa-arvoisin Tanskan jälkeen. Tällä hallituskaudella Suomesta tulee maailman sukupuolettomin maa. Hyvä Suomi!