Teemu Vesterinen: ”Jos löytäisin maasta kaksikymppisen, työntäisin sen koiranpaskaan ja myisin taideteoksena kolmella kympillä”

Teemu Vesterisen salainen taito on TRE-ohjaajan pätevyys. Kuva: Sampo Jaakkola

Jatka lausetta

Olen virkeimmilläni… aamupäivällä kun pyörin alushousut jalassa ja hahmottelen päivää.

Olen loistava… komiikassa, psykologiassa ja kuuntelemisessa.

Suurin asia jonka olen oppinut elämäni aikana on… että keho ja mieli ovat yhtä.

En olisi ikinä uskonut… että elämä menee näin.

Haluaisin matkustaa… aurinkoon, mutta en matkusta, koska se kuormittaa minua ja maata.

Noloa myöntää, mutta… en pysty selittämään juuri mitään historiallisia tapahtumia, jos joku kysyis.

Paras lapsuudenmuistoni… maaninen uiminen tai lumessa kujeilu.

Haluaisin oppia… vaikkapa espanjan kielen.

Kymmenen vuoden päästä olen… hävinnyt taistelun ukkoutumista vastaan ja toivottavasti onnellinen välillä.

Kotini paras puoli on… näkymä luontoon ja rauha.

Voisin syödä pelkästään… raakaruokaa ja tulla silloin tällöin ruokahumalaan. Se on mahtava fiilis.

Jännitän… ihan kaikkea oikeastaan.

Jos saisin yhden toiveen, toivoisin… että yksi terveysasia tulisi joskus kuntoon.

Joskus tuntuu, että… on tosi paljon kaikkea turhaa, mutta kai se sitten korostaa tärkeitä seikkoja.

Kuopiossa rakastan… rännikatuja ja luontoa.

Tunnen vastustamatonta halua… yhtäkkiä kiipeillä, vetää itseni ylös.

Inhoan luonteessani sitä, että… ahdistun niin helposti.

Hyvä ystävä on… ei yritä muuttaa toista ja tukee kaaoksessa.

Minut saa liikuttumaan… todella monet asiat, oon pidäteltyjen kyynelten maailmanmestari.

Osoitan tunteeni… kuten lapsi, kiusoittelen ja roastaan.

Et ehkä koskaan olisi uskonut, mutta… olen voimanoston lääninmestari.

Salainen taitoni on… TRE-ohjaajan pätevyys, eli voin opettaa stressinpurkumenetelmää kelle vain.

Kun kukaan ei näe… kaivan nenää, kiroilen tai itken.

En voi sietää… sitä, että minut keskeytetään.

Minulla on pakkomielle… karkaaminen ja imurointi eli pako-Miele.

Ihailen… Jedin kykyä hyväksyä.

Jos löytäisin maasta kaksikymppisen… työntäisin sen koiranpaskaan ja myisin taideteoksena kolmella kympillä.

Teemu Vesterinen

• Ammatti: Koomikko, käsikirjoittaja, tuottaja.
  • Perhe: Iso
  • Harrastukset: Maastopyöräily, kiipeily, kehonpainoharjoittelut ja muut lajit, lukeminen.