Tuhon tie

Monet poliitikot ovat huolissaan länsimaisten arvojen tulevaisuudesta. Niitä nakerretaan EU:ssa sisältäpäin. Länsimaisia arvoja uhkaa myös hallitsematon maahanmuutto. Sen edessä poliitikkopellet ovat sormi suussa. Nykyinen pakolaisvyöry on vasta esileikkiä.

Pakolaiset rynnivät Suomeen ja muualle Eurooppaan pääasiassa kulttuureista, joiden arvot ovat yhteen sovittamattomia omiemme kanssa. Suurin syntipukki on islam, rauhan uskonto. Joka usuttaa tappamaan vääräuskoiset. Fundamentalistit ottavat tappokäskyn kirjaimellisesti. Mitä järjettömämmät perustelut, sitä kiihkeämmin niissä roikutaan. Kaikissa uskonnoissa ja muissa harhaopeissa.

Saksan ja monen muun eurooppalaisen valtion suurin sisäinen uhka on islamistinen terrorismi. Supo tarkkailee 350 radikaali-islamistia, potentiaalista terrori-iskijää. Monet terroritekoihin Euroopassa syyllistyneet ovat olleet vastaavilla tarkkailulistoilla. Ne vuotavat kuin seula.

Li Andersson (vas) etunenässä on älyttömyyksissään vaatinut kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille pakkokäännytyksen sijaan tilapäistä oleskelulupaa. Vapaa pääsy Suomeen kaikille halukkaille.

Joissakin Lähi-Idän patriarkaalisissa maissa raiskaaja välttää vankilan, jos hän menee naimisiin uhrinsa kanssa. Avioliitto kun suojelisi uhrin mainetta ja estäisi ”kunniamurhia”. Niitä haudotaan meilläkin. Islam on naisia alistava miesten temmellyskenttä.

On käsittämätöntä, että moskeijoissa saa avoimesti saarnata vihaa länsimaita kohtaan. Tanskan koraanikouluissa opetetaan ankaraa, ääliömäistä sharialakia. Englannissa toimii sharia-tuomioistuimia. Kimmo Sasi (kok) kinusi niitä Suomeenkin.

Musliminaisten on uimarannoilla käytettävä koko vartalon peittävää uima-asua, burkinia. Heille on vaadittu erillisiä uimahallivuoroja. Tiukimmat muslimimiehet eivät suostu kättelemään naisia. Lapsia lähetetään kotimaihinsa, jotta nämä eivät vain omaksuisi länsimaisia arvoja ja tapoja. Se kotoutumisesta.

Miljoonille musliminaisille, ja erityisesti tytöille, huivit ja hunnut eivät ole vapaavalintaisia, vaan pakko, alistamisen välineitä. Kuopiossakin näkee jo kasvot peittäviä täyshuntuja. Huivit ja hunnut on kiellettävä! Urputtakoot feministihörhöt mitä tahansa.

Arvoisa lukija. Katso Cyrus Nowrastehin elokuva Naisen kivitys.

Kirjoittaja on päivystävä dosentti.